TEMP. 2012-13---- FFCV------ FOTOS HISTÒRIQUES ---- Director Esportiu Salva Clar 606 984 762

dilluns, 2 de juny del 2014

Quotes i nova directiva

Acabada la lliga regular, ens queda algún torneig, és hora de repassar l'estat de comptes en la tresoreria del club.

Amb les dades que estan al meu abast, (extracte bancari), a dia d'avuí, falten ingressar 500 euros, per part dels pares dels jugadors que han acabat la temporada. Consultar quotes

Com ja sabeu, el dia 21 de juny (falten 19 dies), es farà el sopar-festa de final de temporada. 
Per apuntar-se, cal passar per la Caixa, i ingressar 10 euros per adult (2 familiars per xiquet), cas de ser més acompanyants adults, caldrà ingressar 15€ per adult, i sempre posant el nom del xiquet. 
(Cas de dubte, adreçat al correu del club)

Per altra banda, la pròxima temporada, cal renovar la directiva (pràcticament al 100%), els possibles candidats/candidates, que es posen en contacte amb mí, per anar preparant una reunió abans del dia de la festa.
La nova directiva, ha d'estar formada abans de la propera temporada perquè cal informar a a federació, i sol·licitar els permisos per als nous directius per accedir per internet per a poder fer tot tipus de tràmits, així com l'accés al compte bancari.

Podeu utilitzar l'apartat Comentaris, si voleu fer alguna consulta general, o si voleu maniferstar-se sobre alguna cosa. (Recordeu que els comentaris els lligen menors,(els nostres fills), i que per tant hem de mesurar les paraules)Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada